Tel.: (06 1) 252 1265
E-mail: budapestkopi-tech.hu

Két új Sharp nagysebességű A3 MFP

2021-03-30 15:58

Az új MFP-k robusztus biztonsági funkciókat kínálnak, mint például a firmware támadások megelőzése és az önálló működtető program helyreállítási képesség.
Az MX-8081 és az MX-7081 tartalmazza a Sharp díjnyertes, könnyen kezelhető felhasználói felületét, amely egy 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyőn jelenik meg.
A felhőkapcsolat könnyű hozzáférést biztosít a gyakran használt alkalmazásokhoz, beleértve a Dropbox-ot, Microsoft OneDrive® for Business-t, SharePoint® Online-t, Box-ot és Google Drive ™-t.
Az új modellek elődeiknél nagyobb termelékenységet kínálnak, akár 80 oldal/perc nyomtatási és akár 240 kép/perc kétoldalas szkennelési sebességgel.
A készülékek maximálisan 8500 lapos papírkapacitást támogatnak, amely lehetővé teszi a különböző papírtípusok kiválasztását akár 300 g/m2 papírsúlyig.
A felhasználók mindemellett szkennelhetik a dokumentumokat Office fájlformátumokba a beépített OCR funkció segítségével.
Az új dupla eredeti beolvasás-észlelési funkció a papírelakadások megszüntetésére lett kifejlesztve, a gépbe adagolt ferde vagy több lap észlelésével pedig növeljük az új modellek megbízhatóságát.
Az eszközök már megvásárolhatók.



« Vissza Hírarchívum »