Tel.: (06 1) 252 1265
E-mail: budapestkopi-tech.hu

Fénymásoló bérlés

2012-02-10 12:13

Új másológépek bérlése:

Cégünk a Grenkeleasing Mo. Kft.  bérleti ajánlatait kínálja. Az oldalainkon szereplő bérleti díjak fix 60 hónap futamidőt feltételeznek és HUF alapúak, amik a futamidő alatt nem változnak!

Van lehetőség eltérni a 60 hónapos futamidőtől, így  24 -36 - 48 - 60 hónapos futamidejű, változó és fix kamatozású konstrukcióinkra is.

A bérleti komstrukció választása esetén, a futamidő végén a Kopi-Tech Kft. elővásárlási jogot biztosít a bérlő számára a bérelt eszköz maradvány értéken történő megvásárlására  – amennyiben igényt tart rá –, vagy egy új készülékkel tovább folytatja a bérletet.

Az oldalainkon található másológépekhez tartozó bérleti díjak, működési költségeket nem tartalmaznak. A típusonként változó  működési költségek egy másolatra vannak lebontva, így – utólagosan - az adott időszakon belül elkészített másolatokat / nyomtatásokat számlázzuk le a következőképpen:.

Az alapdíjat és az abba foglalt másolatszám feletti példányszámok díját havonta utólagosan számlázzuk a gépben levő számláló állása alapján. Ez a díj tartalmazza a másológép minden üzemelési költségét (karbantartás, javítás, kiszállás -Bp. Debrecen, Miskolc, Pécs - közigazgatási határán belül-, cserélendő alkatrészek és kellékanyagok, árát),  a   másolópapír kivételével.


A bérlés feltétele: a finanszírozó gyorsított bevizsgálásának pozitív eredménye.



Bérelhető / lízingelhető új másológépek:










Munkacsoportok részére  
Javasolt átlagos példányszám:
Havonta 7 000 - 15 000 példányig
Nagy felhasználók részére  
Javasolt átlagos példányszám:
Havonta 15 000 - 40 000 példányig
Színes többfunkciós fénymásolók  
Javasolt átlagos példányszám:
Havonta 2 000 - 30 000 példányig












« Vissza Hírarchívum »